Amerikanske Olean Tile Idéer
amerikansk Olean er en af ​​de førende producenter af syntetiske fliser og natursten i USA . Uanset om du er på udkig efter glas, metal, keramik, porcelæn , stenbrud , marmor, granit, travertin, skifer eller ud over , er der en række designs du kan oprette udnytte produkter fra amerikanske Olean . Uanset dine design koncepter , den vifte af produkter fra amerikanske Olean tillader dig at oprette din perfekte design , de eneste begrænsninger er din fantasi og budget . Mosiacs
p Hvis du kigger på at købe plader af mosaikker til at bruge som en Portrum ekstraudstyr eller blot strimler af mosaikker til at bruge som mellemværker på væg mønstre , amerikansk Olean sælger en bred vifte af mosaikfliser i alle typer af materialer. Skønheden i mosaikker er, at de er i stand til at blive indsat overalt i en omgivende flise mønster , hvilket giver dig en nem måde at skabe et fokuspunkt , når folk ind i et rum i huset.
Natural Stone backsplashes

uanset om du vælger en 4-tommer tumlede marmor indstillet på en diagonal mønster eller en 12-tommer poleret granit straight- lay mønster , natursten er en fantastisk måde at forbedre dit køkken backsplash. Lige fra forrevne sten som skifer eller tumlede travertin til poleret marmor og granit , der giver dit køkken et moderne , elegant udseende , amerikansk Olean har et komplet sortiment af valg for dig at vælge fra.

glas og metal insets

Glas og metal fliser kan sættes på deres egne, ligner almindelige keramik, porcelæn eller natursten fliser , men de er også ideelle som mellemværker til en række forskellige mønstre . For eksempel kan du bruge en 4-tommer metal flise som hjørne indsatte på en 12 -tommer straight- lay mønster , med 4-tommer fliser hvilende diagonalt på hvert hjørne af de 12- tommer stykker , eller du måske indsat en 2 tommer stribe af glas fliser vandret i øjenhøjde i din master brusebad. Valgene er næsten ubegrænsede.

Medaljoner

Medaljoner giver en af ​​de nemmeste måder at skabe et fokuspunkt i opgangen af dit hjem og kontor, og amerikanske Olean sælger en bred vifte af medaljoner at vælge imellem. De kan indsat i en omgivende flise installation , eller de kan installeres på deres egne og derefter omgivet af træ eller andre gulvarealer . At have en medaljon giver dig mulighed for at overgangen væk fra de normale straight- lay entryways og skabe noget med lidt mere energi til at fikse op dit hjem.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com