Lejer skillevæg Krav i New York
skillevægge er hovedsagelig brand vægge, der tilbyder en form for beskyttelse for boligejere. Branden væg giver beboerne flere ekstra minutter til at undslippe en brand. IRC eller International Building Code bestemmer de regler og bestemmelser omkring brand vægge. I New York, skal udlejere giver en vis form for brand væggen for lejere , da skillevægge findes i IRC. Fire Wall Definition

Ifølge New York City Department of byplanlægning , en brand mur er en mur , der forhindrer en brand i at sprede sig , stopper røgudslip bygningen og er brandsikre. Væggen skal være fra fundamentet af bygningen til tag og opfylder eventuelle lovkrav i New York Building Code , hvis boligen sidder inden for byens grænser.

Overvejelser

En skillevæg skal opfylde de krav, der findes under den æra, hvor bygherren bygget muren. Selv hvis bygningen kodeændringer , skal den oprindelige brandmur kun opfylde de oprindelige krav. Lejere skal huske på, at i ældre bygninger , kan branden væggen ikke være så tyk eller så stor som moderne dem fordi koden sandsynligvis har ændret sig. Kommissæren for Institut for Bygninger afgør gyldigheden af ​​brandmur baseret på kravene på det tidspunkt byggeriet begyndte .
New York Code

New York kode identificerer en bygning som en, der er knyttet til at lande permanent, har mindst én gulv og tag , har partiet linjer og er omgivet af brand vægge eller åbne pladser. Koden kræver også, at alle bygninger har en primær indgang, udgange og brandslukningssystemer . Ansvaret for brandsikringssystemet falder på skuldrene af udlejer. Han skal vedligeholde brandalarmer inde i bygningen, samt brandtrapper og alle andre brandsikring områder inde i bygningen.
Findes Advarsel

skillevægge i bygninger specielt beregnet til menneskelig beboelse , men lejere kan ikke have sådanne vægge i deres egne enheder. Når en ejer opdeler en bygning i forskellige enheder for lejligheder , ikke alle enheder har de lovpligtige brand vægge eller skillevægge . Indvendige lejligheder og lejligheder med gipsvæg eller nyere vægge typisk ikke har brand vægge. Lejere skal diskutere med deres udlejere farerne ved brand og anmode om en skillevæg . Hvis udlejeren ikke overholder , så lejer skal kontakte byen og anmode om en inspektion af ejendommen .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com