Sådan Darken en Bleach Stain på en Black Shirt
Smid ikke din blegemiddel - sprøjtede tøj bare endnu! Vidste du, du kan gøre på stedet døende til at dække op på disse lettet pletter ? I mange tilfælde vil døende forny et element af dit tøj , så du sparer fra at bruge penge på en ny klædning til at erstatte den blege - plettede én. Vide, hvordan man mørkere et blegemiddel plet på en sort T-shirt giver dig mulighed for at spare nogle af dine foretrukne beklædningsgenstande efter blegemiddel -relaterede ulykker. Hvad du har brug
Rustfrit stål bassin
1 kop salt
3 ounce pulveriseret sort stof farvestof Gammelt tandbørste myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Tilsæt 1 kop salt og en pakke af pulveriseret stof farvestof til en rustfri stål bassin eller vask. Brug en dyb sort tone , der matcher nuancen på din skjorte . Du kan finde sådanne farvestoffer i købmandsforretninger, håndværk butikker og mange almindelige handelsvarer detailbutikker.
2

Tilsæt 1 liter kogende vand til bassinet , omrøring af opløsningen med en plastik ske, indtil det spredes .
3

Dyp en tandbørste i løsningen og anvende det til overfladen af ​​pletten. Scrub i cirkulære bevægelser til at anvende farvestoffet ind i stoffet i én stedet

. Alternativt, hvis din skjorte har flere blegemiddel pletter , dunk hele ting i løsningen. Dette redyes helt din skjorte til at dække op de lyse pletter. Soak shirt i denne løsning for op til 20 minutter .
4

Dump løsningen ned din sink hjerneflugt og skyl skjorte i koldt vand i op til 15 minutter , eller indtil vandet løber fra skjorte er klar. Hvidvaske din skjorte med lignende farver én gang før iført .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com