Truss Versus Stick - Indbygget Tagkonstruktion
Præfabrikerede tagspær er udviklet til at maksimere styrken af ​​en tagkonstruktion , mens du bruger en minimal mængde af træ, og de ​​er fremstillet væk fra byggepladsen . De tilbyder en omkostningseffektiv og arbejdsbesparende alternativ til stick- bygget tagkonstruktion , hvor en serie af loftsbjælker , spær og højderyg bjælker er bygget på stedet. Labor

Brug Tagspær sparer lønomkostninger , da spær er bygget off-site og er simpelthen bygget på stedet , i modsætning til stick- bygget tagkonstruktioner , der er konstrueret udelukkende på webstedet, hvilket betyder, at on- websted besætning tilbringer meget mindre tid på at bygge taget, og færre arbejdere er forpligtet til at opføre taget. Labor besparelser er en faktor i omkostningerne for de spær selv så godt, fordi de spær kan bygges hurtigt og effektivt i et produktionsanlæg , hvilket reducerer de samlede omkostninger af taget yderligere.

Materialer

Materiale omkostninger er lavere , når der anvendes tagspær . Manipuleret Tagspær opnå den samme styrke som stick - bygget tagene , mens du bruger mindre størrelse tømmer, hvilket resulterer i et materiale besparelser på op til 40 procent. Dette er ikke blot besparelser reducere udgifterne til opførelse, det mindsker de miljømæssige konsekvenser af bygningen, og det vægttab af tag indramning giver mulighed for større fleksibilitet i udformningen af bygningen.

Precision

den præcise udformning af tagspær giver mulighed for det stærkest mulige struktur med det mindste beløb af materialeforbruget og og affald. Brokbind er fremstillet til nøjagtige specifikationer , så der er mindre chance for, at byggeriet på stedet vil blive forsinket af fejl eller ændringer , der ofte plager websted bygget strukturer. Bygherrer kan være sikker på , at spær vil udføre i den måde, at de er designet til at udføre.
Design Fleksibilitet

Fleksibilitet er det område, hvor stick- bygget tagene afholde en fordel i forhold til præfabrikerede tagspær . Selvom spær kan være designet til at passe ind i en bred vifte af bygningskonstruktioner , er de ikke nødvendigvis gode valg for komplicerede tagformer , såsom dem inkorporerer kviste eller andre end typiske gavle eller hofte tagene figurer. Bygninger, hvor tagkonstruktionen skal rumme loftsrum værelser eller katedral lofter er ikke egnet til gitterkonstruktion , og siden Tagspær ikke kan ændres, uden at kompromittere deres styrke, kan truss tag ikke ændres under ombygning.

Hus Have © have.989214.com