Hvad er en engelsk stil Basement
? Den engelske stil kælderen er en arkitektonisk design, hvor kælderen vinduer er delvist over gadeplan på mindst én side og er placeret på hjemmets første sal. Ofte baghaven er lavere end gadeplan og tilgængelige gennem en dør , mens adgang fra sidegader kræver brug trin, der fører ned til kælderen . Designet startede i Storbritannien, men til sidst gjort det til USA i arkitekturen i New York Citys sandstensbygninger lejligheder. Det har vundet popularitet blandt mange unge fagfolk, der søger en mere boheme og eklektisk stil i deres stalde . " Engelsk stil kælderlejlighed " er et begreb også bruges til at beskrive en Brownstone , der har denne type kælder . Tilgængelighed

Når kun tilgængelig i London , eller ældre byer som New York eller Washington, DC, engelsk stil kældre er begyndt at dukke i brownstone lejlighed designs i mange områder, herunder Maryland - og endda på tværs af verden i Tel Aviv, Israel . Trendy lejligheder på øst-og vestkysten er også picking up design .

Fordele

Hvis du vil have stilfuld komfort , engelsk stil kælderlejlighed kan give den perfekte levende kvartaler. Nem adgang til, og mere privat end en massiv lejlighedskompleks, den unikke arkitektur er en endelig samtale starteren. Placeringen af ​​vinduerne giver mere end tilstrækkelig belysning og masser af opbevaringsrum eller beboelsesrum uden indtrængen af ​​høje vindueskarme .

Ældre engelsk stil kælder lejligheder blev kendt for at være trange og skimmel redet . Dette er ikke længere tilfældet med moderne remodellering og designændringer. I dag er mere tanke givet til boligareal behov og krav , samt sundheds-og sikkerhedsspørgsmål . Mange ejere har installeret luftrensningsanlæg og affugtere i deres engelsk stil kælder lejligheder til at holde lejere komfortabel og mindske risikoen for mug og skimmel danner i apteringen .

Ulemper

på grund af den hævede kælder og vinduer , støj og fugt er to faktorer at overveje. Mens remodeling er muligt med og lydisolering , kan det være dyrt . Fugt fører ofte til skimmel og kan være et alvorligt sundhedsproblem , hvis de ikke håndteres korrekt . Kældre er generelt mere fugtigt end i resten af ​​hjemmet og mug vil blomstre, hvis en befugtningssystem ikke gennemføres .
Nye Udviklingen

Med forbedrede teknologier inden for isolerende , lydisoleret glas og luftfugtighed styreenheder , er engelsk stil kælderlejlighed blive mere af et valg i stil uden et offer til at sove eller sundhed. Dagens engelsk stil kælderlejlighed designs tilbyde langt mere i vejen for komfort og praktisk levende end når den stil først blev populær.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com