Hvordan man laver en spil Rack
Organiser dit gaming gear uden at ofre gulvplads. Lagring dine spil, puslespil eller endda konsoller og controllere på din væg med et spil rack er en bekvem mulighed for mindre opholdsstuer. Byg dit eget spil rack nemt ved hjælp af et enkelt design , grundlæggende træ materialer og hardware. Sikre dit spil rack til din væg , og det vil tjene som en funktionel opbevaring området i mange år fremover. Et spil rack som dette kan bygges og installeres på mindre end en time tilbragt i noget arbejde shop.Things du har brug
Målebånd
2 fyrretræ bestyrelser , 1 -by -10 -by- 20 inches
2 fyrretræ bestyrelser , 1- af -6 -by- 10 inches
Pine bord, 1- af -6 -by- 18 inches
skruemaskine
16 træskruer, 3-tommer
Stud Finder Salg Level
4 træskruer, 5-tommer myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Sæt de to 20-tommer bestyrelser på kanten, parallelt og i afstand 6 inches fra hinanden . Placer 1 x 6 -by- 10-tommer brædder mellem dem i rette vinkler, så pladerne er på højkant og flugter med enderne af de 20-tommer boards. Skru gennem 20-tommer brædder og ind i kanterne af 6 -by- 10-tommer boards. Brug 12 skruer til denne opgave. Dette er rammen for dit spil rack.
2

Læg din ramme flad, så den hviler på begge sæt kanter. Anbring 18- tommer bord mellem de 6 -by- 10-tommer bestyrelser i en ret vinkel , så det ligger fladt . Skru gennem 6 -by- 10-tommer brædder og i enderne af den 18- tommer bord . Brug to skruer for hver ende.
3

Find stutterier i væggen, hvor du ønsker at montere dit spil rack. Placer dit spil rack mod væggen ved hjælp af dit niveau på toppen af ​​den 20-tommer bord for at sikre , at den er vandret. Skru to skruer gennem den 18- tommer bord og ind i hver stud at sikre spillet rack til væggen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com