Den korrekte placering af registre i en VVS- System
Registre er ventilationsåbninger , at din HVAC-system bruger. Deres placering er afgjort , når dit hjem er først bygget , eller når kanalen arbejde bliver ombygget . Hvis du har en chance for at installere nye registre i en remodeling projekt , huske på, at de er designet til at levere luft til dit hjem efter det er gået gennem systemet og vende luft tilbage til enhederne. Højde

Når det kommer til højde, returnere registre er fleksible. Målet med en tilbagevenden register er at få luft tilbage til sin start sted . Loft jumper kanaler kan forbinde værelser for at gøre det lettere - selv forlader døre åbne spiller en vigtig rolle . Overfør gitre , dør efterskæringer og væg gitre er alle acceptable midler til at tillade luft at strømme rundt i huset . De leverer ventilationskanaler, som skubber luft gennem kanalen arbejde , skal placeres korrekt. I dette tilfælde vil deres højde bestemmes af dit system. Mange har ventilationskanal arbejde i krybekældre , så registrene er placeret i gulvet. Attic systemer kan anvende registre placeret i loftet i stedet.
Rumplacering

Målet med god register placering er at holde huset så jævnt opvarmet eller afkølet som muligt. Til dette formål bør alle store rum har en levering register i det. Nogle levering registre kan tilsluttes og loopes sammen i en web -lignende mønster , mens andre ender ved flere vigtige endepunkter . Uanset hvad, vil et register for hvert rum skabe endnu luftstrømmen i hele hjemmet.
Vinduesplacering
p Hvis man ser på de registre, der allerede er i din hjem, kan du bemærke, at de har tendens til at være tæt på vinduer. Windows tillader varmeoverførsel lettere , så luften , der rammer dem bliver cool og dræn. Dette kan synes et mærkeligt sted for levering udluftning , men det er tilsigtet. Den varme luft skubbet fra levering udluftning kan skabe en buffer lag mod vinduet , der holder andre luft fra at blive afkølet . Følg dette vindue placering strategi så vidt muligt.
Afstand mellem udbud og Return Vents

Placer ikke din levering register og afkastet ventilationskanaler for tæt sammen . Luften har brug for tid til at cirkulere rundt i lokalet og gøre sit job. Hvis afkastet udluftning er for tæt , eller hvis leveringen register er lige ved siden af ​​døren, kan luften smutte uden egentlig opvarmning af rummet . Hold to separate .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com