DIY Floating Trapper
De, der sætter pris på minimalistisk design måske ønsker at installere flydende trapper , der typisk har åbne stigrør og ikke har synlig støtte under trinene . Disse iøjnefaldende trapper tilføje visuelle interesse for et hjem med deres moderne design. Før bygning flydende trapper, tjekke med din lokale bygning kontor . Ting du skal
Målebånd
Support rør
Header plade og bundpladen
Bor
Lag bolte
Steel slidbane understøtter
Hex hoved stålbolte
Skive
Sekskantmøtrik Salg Level
Wrench
Træ slidbaner
Pan skruer
Træ slidbaner
1 tommer firkantet stål spindler
stål gelænder
Topnøgle

Vis Flere Instruktioner
1

Bestem ud af, hvor mange skridt du har brug for ved at måle den samlede stigning af trappen fra jorden til toppen. Bestem riser højde du ønsker, er baseret på lovkrav. Generelt bør den maksimale højde på en trappe riser være et maksimum på 7 inches og et minimum af 4 inches, men din lokalitet kan være forskellige . Divider den samlede stigning af riser højde for at finde ud af antallet af trapper , du vil installere.
2

Fastgør bundpladen og den øverste header plade til centrum support røret. Pladerne er de flade metaldiske der forbinder den lange metal cylindrisk støtte rør til gulvet og toppen af trappen åbning eller trappe godt . Bolt den øverste header pladen til godt åbne 1 cm ned fra det færdige gulv ved at bore pilot huller og sikre pladerne med bolte . Bundpladen skal være ned ved installation manifoldpladen . Placer center support røret, så den er parallel med den tilstødende væg , og bolt bundpladen til gulvet ved at bore pilot huller og sikring med forsinkelse bolte .
3

Vedhæft stål slidbane understøtter på den forudbestemte riser højde ved at skubbe låsebøsningen op fra undersiden center support. Fastgør med sekskantet hoved stål bolte og placere en spændeskive og møtrik over bolten . Spænd med fingrene , skal du indstille den nøjagtige riser højde , og stram med en skruenøgle.
4

Place træ slidbaner med den nederste bagkant rører center support røret. Træ slidbaner skal centreres over midten support røret. Fastgør træ slidbaner på plads med pan -skruer nedefra . Gelænderne ved at de øverste og nederste 1 tomme firkantet stål spindel mindst 2 1/2 inches fra side af trinet og centrere det på mønsterdybden. Brug flad -head træskruer at sikre de spindler til træ slidbaner .
5.

Bolt gelænderet til toppen og bunden spindel med sekskantskrue med kærv selvskærende skruer . Brug en boremaskine til at lave huller i til jern gelænder og en topnøgle til installation.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com