Trin-for- trin for Stigninger på et gulv Plan
Floor planer er udsigt til værelse eller hus fra oven , og forhøjninger tilføje den vertikale dimension af planen. Det er nødvendigt at kende de højder af de objekter at tegne højden , og det er nyttigt at tilføje detaljer såsom vindues-og dør stilarter . Forskellige opfattelser af byggeprojektet skal forklare, hvordan elementer forholder sig til hinanden , uden at overlappe information. Plantegninger og opstalter hjælpe entreprenøren forstå hensigten og estimere arbejde , mindske problemerne under opførelsen forårsaget af mangel på kommunikation. Ting du skal
Plantegning
Firkantet bord eller tegnebrættet
Afdækningstape
Mylar , pergament eller bond-papir, 11 x 17 inches , eller større
T-kvadrat
Triangle
Arkitektens skala
Blyanter , 4 -H, 2-H og H , bly eller halvautomatisk typen
Kopimaskine eller udskrivning service myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

tape plantegningen på bordet eller tegnebrættet , med væggen at blive trukket i elevation parallelt med kanten . Fastgør et blankt stykke papir under den.
2

Placer T-kvadrat hen over overfladen , holder sit hoved fast ind mod kanten af bordet eller bestyrelsen . Tegn en vandret linie - jordplanet linje - på tværs af blankt stykke papir , til at repræsentere gulvet
3

Støt trekanten mod T-kvadrat . . Hold T-kvadrat parallelt med grundplan linje. Line trekant op med hjørnet af grundplan , som repræsenterer hvor den ene væg møder en anden . Brug en blyant til at sætte kryds et tilsvarende kryds linje langs jordplanet for væg , vinduer og døre , søjler og indlæg , og andre bygge- genstande, der ovenfra . Stop ved muren på den anden side.
4

Linie trekanten op med det første hak . Brug kanten af ​​trekanten , tegne en lys linje vinkelret - i en ret vinkel - til jordplanet linje. Gentag for hvert element , der er afkrydset .
5.

Tag arkitektens skala , og ved hjælp af den samme målestok som grundplan, kryds hver vinkelrette linie for højden af væggen , vinduer, døre og andre genstande . Husk at skalere den lodrette afstand , at objekter , såsom vinduer er hævet fra gulvet - hvis vinduet er hævet 4 meter fra gulvet , skala 4 fødder fra jordplanet , for placering af vindueskarmen

6

Flyt T-kvadrat op papirarket til hvert kryds repræsenterer højde og udvide parallelle linjer skærer med de linjer vinkelret på gulvet . Tag en mørk blyant og drage faste linjer for hver genstand, mørkere lys reference- linjer mellem krydsene . Tegn en linje mellem toppen af ​​begge vægge for overhead flyet eller loft , herunder eventuelle højdevariationer .
7.

Brug lys blyant til at udvide lys linjer fra hvert objekt for dimensioner. Brug pladsen til at udvide linjer vinkelret på gulvet og under jordplanet for bredden dimension af hvert objekt. Brug T-kvadrat til at udvide linjer parallelt med gulvet og til venstre af væggen.
8

Efterlad et mellemrum mellem jordplanet linje og den lodrette væg og dimensionen linjer. Tegn en linie vinkelret på hver henvisning dimension linje og udskrive dimensionen på toppen af ​​den linje .
9.

Tilføj detalje til højden for klarhed som ønsket, såsom at forklare dør og vindue stil, og hardware til at angive, hvilken vej døre og vinduer åbne . Hold detalje til et minimum.
10

Print noter om elevation til den højre side . Tilføj en etiket til elevation direkte nedenunder , identificere højden af sin placering på ejendommen, såsom North Elevation, eller vest Elevation. Efterlad et mellemrum mellem tegning og etiketten. Bemærk skalaen under tegningen etiket.
11

Tilføj titelblokken til elevation nederst til højre . Print tegningen titel, dit navn og telefonnummer samt dato. Placer generelle bemærkninger over titelblokken .
12

Gentag processen for hver væg elevation . Udskriv tegningerne eller tage dem til et trykkeri . Opbevar den originale på et sikkert sted .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com