Sådan installeres Outdoor Glasfiber og betonsøjler
Glasfiber og betonsøjler indeholde en kombination af beton og glasfiber som deres kernemateriale . Betonen tilføjer styrke og holdbarhed til enheden , mens glasfiber beskytter betonen mod fugt. Glasfiber gør også kolonner mindre tæt , og derfor lettere for DIY boligejere at installere. Installation af dine egne kolonner udenfor indebærer placere dem under en veranda eller terrasse tag eller dæksel og installere dem i stedet for de eksisterende støtteordninger medlemmer såsom træbjælker . Ting du skal
Plumb bob
Chalk
Hammer
Nail
Målebånd
Sikkerhedsbriller
motorsav
Power Sander Salg Level
Hydraulic jack
4 -by- 4 post
Installationsvejledning
Bor myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Forberedelse
1

kortlægge den omtrentlige placering af hver kolonne den tilsigtede overflade. Altid installere kolonner ved hjørner og arbejde ud fra hjørnerne for at finde de efterfølgende placeringer kolonne , ved hjælp af afstand retningslinjer, som kolonnen producent og lokale bygningsreglementer .
2

Markér en omtrentlig placering for hver kolonne på installationen overflade med kridt .
3

Tack et blylod i etageadskillelsen eller rager kolonnerne vil støtte , over de omtrentlige placeringer markeret på gulvet for at fastslå den nøjagtige installation punkt i hver kolonne. Juster hver omtrentlige placering ved at tegne et "X" med kridt, hvis centrum ligger direkte under den hængende lod bob .
4

Mål afstanden fra anlægget overflade på undersiden af ​​etageadskillelsen med en målebånd.
5

mål en afstand lig med afstanden fra overfladen til undersiden af ​​etageadskillelsen på hver kolonne , målt fra toppen af ​​kolonnen ned. Mark afstanden ved at tegne en cirkel omkring søjlen på dette punkt .
6

Klip langs de mærker foretaget på hver kolonne ved hjælp af en rundsav med hårdmetal eller diamantklinge til størrelse kolonnerne. Hoteltilbud
7

Sand toppen og bunden af ​​hver søjle med en power Sander . Kontroller fladhed toppen og bunden af ​​hver søjle med en plan. Fortsæt med slibning overflader indtil niveau .
8

Skub de øverste og nederste forme på hver kolonne .
Installation
9

Bestem , hvilken kolonne du ønsker at installere først. Start med den kolonne er tættest på midten af forsiden af ​​etageadskillelsen , eller et andet sted , som anbefalet af producenten af ​​dine kolonner.
10

Placer en hydraulisk donkraft på installations overflade omkring en mund til højre for kridt "X" tegnet for placeringen af den første kolonne, du ønsker at installere .
11

Balance et 4 -by- 4 post på toppen af ​​den hydrauliske donkraft , holder det konstant direkte under etageadskillelsen .
12

Pump donkraften at hæve 4 -by- 4 post i undersiden af ​​etageadskillelsen . Hæv post indtil det hæver højden af ​​etageadskillelsen med et par inches.
13

Tip den første kolonne på plads ved at placere bunden af ​​søjlen på toppen af ​​"X" og skubbe kolonnen op i stående stilling .
14

Slip hydraulisk donkraft , så etageadskillelsen vender tilbage til sin oprindelige højde og header på etageadskillelsen eller undersiden rand , hviler på toppen af ​​kolonnen . Manuelt justerer kolonne, så etageadskillelsen sidder i midten af ​​toppen af søjlen.
15

Fjern eksisterende eller midlertidige støtteforanstaltninger er placeret tæt på kolonnen, såsom træbjælker. Fjern altid støtte medlemmer én ad gangen, så vægten af ​​medlemsvirksomhederne overførsler direkte på den kolonne, du lige har installeret .
16

Installer de beslag , der er fastsat af producenten af ​​kolonnen. Beslag består af metalplader, som mødes ved en 90 graders vinkel til dannelse af en "L" form. Bor en skrue gennem en plade og ind i søjlen , og den anden plade og i gulvet . Brug en murværk boret når du arbejder på en beton eller mursten overflade.
17

Skub bunden mug på plads , over bunden af kolonnen. Fastgør formen til overfladen ved hjælp af en boremaskine og skruer eller bolte leveres eller anbefales af installationsvejledningen .
18

Skub topformen på plads. Holde den på plads med dine hænder, vedhæfte topformen i etageadskillelsen , ved hjælp af en boremaskine og skruer leveret eller anbefalet af producenten.
19

Gentag installationsprocessen for hver kolonne


Hus Have © have.989214.com