Kompakte Trapper i hytter
Stair konstruktion er kompleks sammenlignet med mange andre tømrer- opgaver. Lige trapper er de nemmeste at designe og bygge , men de kræver en overraskende mængde plads. I små strukturer, såsom kabiner , kan en lige trappe bevise helt upraktisk. Hvis dette er tilfældet, er du nødt til at overveje en kompakt L-formet eller U -formet trappe design. Forstå Stair Terminologi

En trappe design defineres primært ved enhed stiger, enhed køre, antal trin og frihøjde. Stigningen enhed er den lodrette afstand er dækket af hvert trin og enheden køre er den horisontale afstand er dækket af hvert trin. Den lodrette overflade af et trin kaldes stigrøret , så enhed stigning er også kaldet riser højde. Ligeledes er enheden løb også kendt som slidbanebredden , fordi den vandrette overflade af et trin kaldes slidbanen. Hovedet værelse er den tilgængelige lodrette afstand over enhver slidbane ; denne dimension er begrænset af bunden af ​​den øverste etage , eller eventuelt ved et loft , hvis trappe går ind i et loftsrum eller knæ -væg anden historie .
Overvej dit gulv Space

din lokale bygningsreglementer vil fastsætte de detaljerede dimensioner kræves for din trappe , men de fleste koder afspejler et sæt generelt accepterede specifikationer . Stigningen Enheden må ikke være større end 8 inches, og enheden køre skal være mindst 9 inches . Hvis en lige trappe med en 10-tommer enhed run og en 8-tommer enhed stigning dækker 8 meter i højden , vil den samlede løb være 10 fod. En typisk skridt bredde er 36 inches , så denne trappe vil besætte 30 kvadratmeter gulvplads. Endnu vigtigere er, med en lige trappe i en lille hytte , kan dette obstrueret gulvplads skære lige igennem prime opholdsstue. Løsningen er at designe en trappe, der ændrer retninger del vej op ad trappen .
Gør din Staircase Fit

En ikke- lige trappe er mere passende for kabiner , fordi det kan mere effektivt indrettet til at minimere mængden af ​​blokeret gulvplads. I nogle hytter med en knæ -væg anden historie , kan det være næsten umuligt at bruge en lige trappe - de øverste trin vil være tæt på den side af bygningen , hvor frihøjden på anden sal er kun tre af fire fødder. En L -formet trappe , som inkorporerer en 90 graders drejning , vil passe fint i en out -of-the -way hjørne af din håndbagage. En U-formet trappe , som begynder i den ene retning, så vender rundt og fortsætter stigende i den modsatte retning , ikke vil skære gennem midten af ​​din stue , når de placeres langs en væg .
Kend dine Spoler og Landinger

En L -formet eller U-formet design kræver særlige forholdsregler , der tillader trappe til sikkert ændre retninger . Dine to muligheder er en landing, som blot er en platform mellem to trappe sektioner, eller spolemaskiner , der er skridt, der uregelmæssige former , fordi de vinden omkring ændringen i retning. Brug en landing når det er muligt - de er sikrere og enklere at konstruere. Hver dimension af landingen skal være den samme som bredden af ​​trappen. Spolemaskiner bør understøttes af en robust landing , og alle winder trin skal have konsistente dimensioner. Spolemaskiner er vanskelige at designe og bygge ; undgå dem, medmindre din håndbagage er så lille, at selv en trappe med en landing ikke helt passer .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com