Sådan at renovere et badeværelse Bruser
Badeværelse renoveringsprojekter kan blive dyrt , hvis du ikke har planer dem ordentligt. Ifølge House spejlvende Helper hjemmeside, kan et badeværelse remodeling projekt koste alt fra $ 2.500 til $ 7500 afhængigt af, hvad arbejde, du har gjort, og kvaliteten af ​​de materialer, du bruger . Du kan spare penge, når du renoverer badeværelse bruser ved hjælp af et par små ændringer , der vil ændre udseendet og funktionaliteten af ​​din brusebad område. Brusebad døren

Ved at erstatte dit badeforhæng med bruser dør du giver dit brusebad et andet udseende og funktionalitet. Hvis du har brug for at installere sikkerheds- skinner i dit brusebad , så en veludbygget bruser dør kan være en mere sted, hvor du tilbyder hjælp til dem, der har brug for det . Dekorative glasdøre kan have stencil design eller farver på dem til at hjælpe tilføje til din indretning.
Hjørnehylder

Installation hjørne hylder i din brusekabine tilføjer funktionalitet og adgang til dit brusebad . Hylder kan hjælpe med at sætte lagerplads til sæbe , shampoo og alt andet ville du nødt til at tage ind under bruseren med dig . Hjørnehylder kan enten være permanent installeret i din bruser hjælp lim og fugemasse , eller du kan købe midlertidige hylder , der har trækstænger til at holde dem på plads.
Brusehoved

standard stationære brusehoved kan erstattes med en vifte af muligheder . Et brusebad hovedet med en bred vifte af massage indstillinger kan hjælpe slappe af og lindre spændinger . Du kan installere en fritliggende bruser hoved , som du kan bruge som en tryllestav til at styre , hvor og hvordan vandet anvendes. En anden mulighed er at installere flere brusehoveder spa -system , der også kan være terapeutisk . Husk, at en ekstra bruser hoved betyder en stigning i din vandregning .
Bench Seating
p Hvis du er remodeling dit brusebad på grund af nogen i dit hjem , der kan have særlige behov, så overveje at installere en lille bænk i bagsiden af ​​din stall. En brusekabine bænk kunne også være nyttigt for nye mødre eller mennesker, der er ved at komme fra en langvarig sygdom eller tilskadekomst.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com