Fordele glasfiber badekar
badekar er lavet i en bred vifte af materialer, fra akryl og stål til glasfiber. Glasfiber bøtter har nogle klare fordele og , afhængigt af typen af ​​badeværelset og boligejer behov , kan være det bedste valg. Overkommelige

Glasfiber er den mest overkommelige materiale til badekar . Fiberglass baljer er skabt ved at dække en form med en polyesterharpiks og gør det muligt at hærde i den ønskede form. De anvendte materialer , herunder skum polstring , der går under belægningen , er meget mere overkommelige end andre badekar materialer såsom marmor eller porcelæn. Glasfiber bøtter kan også delvist konstrueret ud af balsatræ , der er så billig som skum .

Vedligeholdelse

Badekar , der er akryl eller gelcoat er både glasfiber bøtter . Produktet bestemmes ved at den proces, der anvendes til at afslutte bøtter , og i begge tilfælde det endelige overtræk giver glasfiber en overflade, der er let at rengøre. Sæberester og snavs kan tørres af med en klud og et mildt rengøringsmiddel , mens andre overflader kan kræve nogle alvorlige skrubbe for at få den samme effekt. Overfladen af ​​karbad kan blive ridset , ligesom andre materialer kan være, men glasfiber badekar er nemme at reparere med spartelmasse og ridser flyttefirma. Den glans og glans af karret kan blive blege eller misfarvede ; men glasfiber karbad kan let genopstået at genskabe dets oprindelige glans.

former og stilarter

Da glasfiber bøtter er dannet ved at male harpiksen over en støbeform , kan disse bøtter ske i næsten enhver form eller størrelse . Dette giver boligejer uendelige muligheder, når designe et nyt badeværelse , så badekarret skal bygges i brugerdefinerede figurer , der ikke kunne oprettes med andre materialer. For en person på udkig efter en utraditionel eller ekstremt stor balje , glasfiber giver mange flere muligheder end mindre fleksible materialer . Evnen til at skabe brugerdefinerede former og størrelser med glasfiber kan også drage fordel dem, der forsøger at erstatte en vanskelig at finde karbad.

Ulemper

Selv om der er flere fordele ved at glasfiber bøtter , har disse ikke kommer uden ulemper. Mens disse bøtter er nemme at rengøre , skal de rengøres ofte på grund af deres porøse natur. Uden hyppig rengøring kan overfladen absorbere fugt og snavs , hvilket skaber et meldug problem, der er næsten umuligt at slippe af med , når det udvikler sig. Og selvom glasfiber mere rimeligt prissat end andre badekar materialer , kan det være nødvendigt at udskifte en glasfiber badekar oftere som levetiden - afhængig slid , og hvor meget indsats sættes i rengøring - kan være betydeligt kortere end en dyrere materiale .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com