Hvordan man laver en bruser med en Clawfoot Tub
Clawfoot badekar fremmane en gamle verdens charme samtidig tilbyde et sted at slappe af efter en lang hård dag. Men der er øjeblikke, hvor der ikke er tid til en lang blød og kun et brusebad vil gøre. Du behøver ikke at opgive din clawfoot karbad at have et brusebad . Conversion kits er tilgængelige , så du kan bade eller brusebad. En handy boligejer kan installere en af ​​disse kits på en dag med et par fælles husstand værktøjer. Ting du skal
Rørtang
Ombygningssæt
Teflon tape
Bor med skruetrækkerklinger
Shower curtain og kroge myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Sluk for vandforsyningen. Der kan være afspærringsventiler i væggen bag karbad, hvis du har væg adgang . Hvis ikke , skal du slukke den vigtigste vandforsyning til huset. Denne ventil normalt findes i et bryggers eller kælder . Åbn varme og kolde ventiler på vandhanen for at dræne det resterende vand fra rørene .
2

Tag den gamle hane . Løsn vandledninger med skruenøgle og løsne møtrikkerne , der holder vandhanen på plads. Afslut fjerne de nødder i hånden. Løft den gamle hane ud og sæt den til side . Indstil den nye hane på plads, og stram den ned med de nye nødder i sættet. Sæt vandledningerne .
3

Sæt bruser riser ind i toppen af vandhanen . Dette rør feeds vand til brusehovedet. Hvis dit kit leveres med flere sektioner af rør , wrap Teflon tape på enderne af røret, når du vedhæfte dem sammen.
4

Fastgør skyderosette eller konsol , til en kortere stykke rør til væggen bøjlen. Den ene ende af dette rør skrues ind i bagsiden af ​​brusekabiner stik og den anden ende er fastgjort til væggen. Fastgør afdækningen til væggen med de skruer, der følger med sættet ..
5

Byg ovale eller rektangel brusevæg . Normalt to halve ovale eller halv rektangulære stykker af slangen danne kabinettet. Dette er, hvad bruseforhænget vil hænge fra . Den ene ende af hver halvdel er fastgjort til brusekabiner stik , mens de to andre ender er forbundet til brusevæg stik. Når du monterer til kabinettet stikket , sørg for, at åbningen til loftet tandbøjle peger op , ellers vil du nødt til at tage det fra hinanden og lave det igen .
6

Vedhæft et kort stykke slange til brusevæg stik. Placer en anden våbenskjold på den anden ende , så skru våbenskjold til loftet med de medfølgende skruer .
7.

Wrap Teflon tape omkring røret hvor bruser hoved lægger . Skru brusehovedet på røret , indtil den er stram. Vær forsigtig med ikke at over- stramme brusehovedet.
8

Luk for vandet igen. Kør bruser og kontrollér for lækager . Hæng bruseforhænget på kabinettet slangen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com