Sådan installeres et badekar og brusebad hane med en enkelt funktion Showerhead
Installation af et badekar og bruser vandhane kræver en række færdigheder , herunder VVS -og væg reparation. Tilføjelse af nye ventil består i at installere en balance tryk ventil, der beskytter badende fra skoldning vand i tilfælde nogen tænder en vaskemaskine eller skyller et toilet. Denne enhed kræver tilslutning af fire rør - varmt og koldt vand linjer , bruser og badekar rosenkål . Hvad du har brug
badekar og bruser vandhane kit
Utility kniv
Kobberrør
Kobber reparation kobling
Kobber adapter
Torch
Flame klæde
spand vand
Brandslukker
Flux
Pipe wrap myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Sluk for vandet til huset. Åbn bruser ventil til at lindre vandtryk i linjerne. Afbryd vandhanen håndtaget og dørramme pladen ved at fjerne skruerne .
2

Tag den gamle samling fra den forreste væg , hvis åbningen er stor nok . Skær en adgang hul i bagvæggen at fjerne den gamle komponent , hvis der kræves en stor åbning . Skær gipsvæg med en hobbykniv . Dette gør reparation af en gipsvæg hul nemmere end at erstatte flisen.
3

Skru bruser rør og røret til karbad tud ud af den gamle ventil. Afbryd varmt og koldt vand linjer . Skær vandledninger eller tilføre varme til svedte rør med en fakkel .
4

Følg producentens anvisninger for udarbejdelse af patronen. Vend kassetten , så mærket " varme side " vises i venstre havde side af det. Udføre andre kontroller som anvist.
5.

Installer lige kobberrør i hver adapter . Adapterne skrues ind i ventilen . Røret falder ned fra adapteren . En kobber reparation kobling , der sikrer en kort rørlængde med levering cut vand riser .
6

Rengør kobber reparation kobling med wire lodde pensel. Påfør loddeflusmiddel over kanten af røret skrues ind i adapteren og på den klippe røret. Placer reparation kobling over kanten af adapteren røret. Sæt enden af snittet vandledningen ind i den anden ende af koblingen . Varm røret med en fakkel og lodde koblingen i den nye ventil.
7.

Slut bruser armen til topafgang . Topafgangen er albuen forbundet til enden af røret. Anvend pipe wrap til enden af armen. Sæt enden af armen gennem bruser flange og skrue ind albuen. Drej med uret for at spænde. Stram ikke .
8

Installer bruser hoved til enden af armen. Skru røret til karbad tud i ventilen.
9.

Monter bagpladen og våbenskjold til væggen og installere volumenkontrol håndtag. Følg produktets manual for installation og justering af Rotational Limit Stop. Denne mekanisme styrer strømmen af ​​varmt vand og dermed

vandets temperatur .
10. Tænd vandet på at kontrollere temperatur med termometer forsynet med produktet. Foretag justeringer indtil temperaturen når 120 grader Fahrenheit. Fastgør drejeknappen med skruen. Snap betjeningsknappen på plads.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com