Sådan Tilslut en badeværelse aftræk
Badeværelse ventilationskanaler løse problemet med dampende vinduer og spejle , og også hjælpe til at fjerne lugt . Et badeværelse udstødning fan bør altid lufte til udendørs. Mest ventilation fører gennem loftet og ud i siden af hjemmet. For badeværelse aftræk ventilator til at fungere korrekt , skal det være ordentligt forbundet til både ventilationskanalen samt de elektriske ledninger . Nogle badeværelse aftræk fans har også lys. Det elektriske ledningsnet til disse fans vil være lidt anderledes . Hvad du har brug
90-graders albue
Folie tape
Skruetrækker
Hammer
Kabelstik
1 1/2-inch skruer
Bor
Phillips kørsel bit
Circuit tester
afisoleringstænger
Wire nødder
Vent gitter
Vis Flere Instruktioner
1

Tag badeværelse aftræk fan motorhuset op til loftet . Skub en 90-graders vinkel i motorhuset havn. Wrap folie tape rundt om sømmen hvor albuen møder havnen for at holde det på plads .
2

Find knockout hul på motorhuset s anden side. Hold spidsen af ​​en skruetrækker i knockout hul. Hit skruetrækker håndtag med en hammer for at fjerne knockout. Sæt et kabelstik ind i hullet.
3

center motorhuset over åbningen , der fører til badeværelset. Sæt den over åbningen mellem strøerne . Træk sidearmene indtil tapperne hvile på strøer er placeret på hver side af motorhuset .
4

Kør en 1 1/2-inch skrue gennem Fanerne ' skruehuller og ind i loftet strøer . Monter den fleksible ventilationskanal , der ligger i dit loft og fører mod det udendørs, over 90-graders vinkel . Tape de to stykker sammen med folie tape. Kontroller, at el-kabel , der kommer fra aftræk ventilator strømforsyning har ingen strøm løber til det, ved hjælp af et kredsløb tester. Sæt kablet gennem stikket. Spænd kabelstik s skrue til at holde kablet på plads.
5

tilbage til badeværelset. Kig ind i motorhuset og find de skruer, der holder motoren på plads. Tilbage ud skruerne og sænke motoren. Tilbage ud af skruer, fatningskabinet til motorhuset . Fjern fatningskabinet at eksponere skruerne .
6

Kontroller, at hver tråd har 1/2 tomme af sin gummibelægning krængede sin afslutning. Brug wire strippere til at fjerne gummibelægning , hvis nødvendigt. Hold de to sorte ledninger 'ender sammen og vride en wire møtrik over dem. Hold de to hvide ledninger 'ender sammen og vride en wire møtrik over dem. Hvis din fan har en lys , vil der være tre sorte og tre hvide ledninger. Løsn grønne grundstødning skruen på siden af motorhuset . Bøj den grønne eller bare kobbertråd ind i en krog og pak det omkring stelskruen , derefter spænde skruen .
7.

Dæk ledningsforbindelser med fatningskabinet du fjernede i trin 5. . Fastgør det i placere med skruer. Sæt motoren tilbage i motorhuset . Sæt motorens elektriske stik ind i motorhuset afsætningsmulighed og fastgør motoren tilbage på plads med skruer.
8

Løft en ventil gitter over åbningen . Nogle slids gitre bliver fastgjort til motorhuset med skruer , mens andre har wire kroge på hver side at krogen i faneblade inden i motorhuset .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com