Sådan fjernes en Tub installeres et brusebad
Fjernelse af et badekar derhjemme - om at erstatte den med en ny karbad eller i forberedelse med at erstatte den med en bruseniche - generelt ikke anbefales til uerfarne gør-det -selv. Badekar er tunge og besværlige og kræver fjernelsen nedrivning omkring området af karret , hvor det er sat ind i gulvet. Derudover, er du nødt til at sørge VVS behandles korrekt, ellers risikerer du at oversvømmelser. Men hvis du føler dig komfortabel med store, arbejdskraftintensive projekter og føler sig godt tilpas med grundlæggende VVS, kan du fjerne et gammelt badekar med omkring 5 til 6 timers work.Things du har brug
Skiftenøgle
unbrakonøgle
Skruetrækker
beskyttelsesbriller
Sledgehammer
brækjern
Shop vakuum
Skrot wood
Vis Flere Instruktioner
1

Sluk din vandforsyning på hovedventilen , og derefter, om nødvendigt , slukke vandventilerne til badekarret.
2

Fjern badekarret påfyldningstuden . Nogle tude twist off , mens andre kræver en skruenøgle. Brug en Allan skruenøgle eller skruetrækker til at fjerne håndtagene.
3

Tag beskyttelsesbriller.
4

Knæk en porcelæn badekar i flere stykker ved hjælp af forhammer . Breaking karret på denne måde gør det nemmere at fjerne og udføre til bortskaffelse. Brug brækjern til at trække op i kanten af ​​karbad fra gulvet.
5

Støvsug op nogen porcelæn skårene og støv ved hjælp af butikken vakuum .
6

Anbring træ ned på badeværelset gulvet ved siden af ​​badekarret , hvis dit badekar er stål eller støbejern . Edge brækjern under kanten af karret over skoven og træk. Træet hjælper med at beskytte dit badeværelse gulvet mod ridser eller revner efterladt af brækjern .
7.

Træk karret lige op , ved hjælp af bistand fra mindst én partner . Bær karbad ud for genbrug eller bortskaffelse .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com