Hvor meget plads er nødvendig for at installere en 67 -tommer Drop-In jacuzzi
? Hvis du gerne vil en hot karbad oplevelse i dit eget badeværelse , installere en jacuzzi. En jacuzzi har jetfly på de indvendige vægge , der giver en hydro- massage til at lindre ømme muskler . Da jacuzzi er større end standard baljer dog - med standard størrelse, 67 inches i længden - skal du have mere plads end den plads, der kræves for en standard karbad. Framing

Bortset fra størrelsen af ​​karbad selv , overveje , hvor meget plads du gerne vil rundt i kanten af ​​karret . Jacuzzi kræver framing til at dække karret eksteriør , men du får til at beslutte den mængde plads, indramning tager op . Mængden af ​​rammen omkring karbad kan variere for hver side så godt, som ved hjælp af kun 1 tomme på ryggen mod muren , og 3 til 4 inches rundt de resterende kanter. Til at rumme en 67 -tommer karbad med en 40 -tommers bredde og karbad er indramning, giver 73 inches af plads til længden og ca 46 inches for bredden.

Forhindringer

Andre standard badeværelse inventar skaber de største hindringer for at installere en 67- tommers jacuzzi. For at gøre plads til karret, kan du blive nødt til at flytte andre anlæg , ligesom håndvask og toilet. Hvis du ikke har erfaring omdirigere rør , leje en blikkenslager til at gøre disse overgange for at forhindre lækager og andre VVS spørgsmål . Hvis en jacuzzi ikke vil passe ind i et badeværelse på grund af andre anlæg , overveje at oprette en plads til sink uden for badeværelset for at gøre plads .
Højde

jacuzzi variere lidt i højden. Brug det markerede højden af ​​jacuzzi til at bestemme den lodrette plads, at karbad kræver . Når du indramme og installere en jacuzzi , behøver du ikke ophøje karbad i rammen. Bunden af ​​karret sidder direkte på gulvet overflade og rammen installerer på gulvet omkring det, så du ikke behøver at tage højde for eventuelle ekstra højde. Da du ikke kan ændre højden af ​​en jacuzzi, er dine muligheder for gardiner eller døre omkring karbad begrænset af højden mellem toppen af karret og loftet .
Door

Når du installerer et 67- tommers jacuzzi badekar i et badeværelse , en af ​​de vanskeligste dele af processen kan være at få badekarret gennem døren. På grund af den store størrelse jacuzzi badekar , kan baljer ikke passe gennem et badeværelse dørkarm , uanset hvilken vej du vipper det. Hvis dette er tilfældet , vil du sandsynligvis nødt til at fjerne en del af en væg for at få badekarret ind i badeværelset .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com