Korrekt ventilation med en Steam Shower
Varm damp får kroppen til at svede uden at udtørre bihuler og lunger som en tør sauna gør. Et dampbad kan være den næste remodeling projektet dit badeværelse behov hvis du nyde de virkninger, den producerer. Korrekt ventilation hjælper med at holde resten af ​​badeværelset fra at blive beskadiget . Forseglet kabinet

Et af de vigtigste dele af damp bruser faktisk blokerer luft bevægelse, men hjælper med at beskytte resten af ​​dit badeværelse. Damp brusere er designet til at være helt lukkede enheder , med vægge og døre , der kører fra gulv til loft , ifølge Steam Sauna . Det holder fugten produceret af den varme damp inde i brusebad , hvor det kan kondensere igen og dræn i stedet for at suge ind i gips eller puddling på badeværelsesgulvet .
Udsugnings

Tilføjelse af en udstødning fan inde i forseglede brusevæg hjælper med at fjerne dampen hurtigt, hvis du ønsker at vente på, at kondensere , men det skal anvendes korrekt. Brug enhver enhed , der trækker luft ud af damp bruser vil skabe et tomrum , hvis de anvendes , mens kabinettet stadig er forseglet , advarer Nutone Ventilation. Kun installere en udstødningsgas fan i din damp brusebad, hvis du planlægger at betjene den med døren krakket at lade i frisk luft.

Badeværelse Fans

Installation af en ventilator i badeværelset uden for damp brusebad er en sikrere og nemmere alternativ ventilation. Du kan installere en ventilator, der udlufter til det ydre af hjemmet nær indgangen til damp bruser til at håndtere enhver damp, der undslipper , når du forlader prøvelokalet, ifølge Home Ventilerende Institute. Dette forhindrer utilsigtet dannelse af et vakuum og hjælper med andre ventilationssystemer behov i badeværelset.
Agterspejlspladen

Til hurtig frigivelse af varm damp , hvis varme og fugt komme til være overvældende , mens du er i damp bruser , overveje at installere glasvægge med agterspejl ventilationskanaler i toppen. Disse udluftninger skubbe åbne at frigive damp hurtigt , siger Dulles glas og spejl, men du skal bruge en ventilator i badeværelset til at beskæftige sig med den fugt, der vil udgyde af ventilationskanaler. Uden en røgsuger skubber damp til det ydre , vil den suge ind i gulve, vægge og andet inventar i badeværelset.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com