Sådan Indram en Corner Akryl Shower
Corner akryl brusere skal have en træramme monteret langs to sider til at understøtte akryl bruser vægbeklædning . Disse akryl vægbeklædning er almindeligt fastgjort til cement Backer bord , der er installeret over træramme. Installer hjørne akryl brusebad i overensstemmelse med producentens anvisninger. Ting du skal
Corner akryl brusebad
Stud Finder
Keyhole så eller bajonetsav
Målebånd
Square
Blyant
2 -by- 4-tommer brædder < br > Hammer
10D negle
Plumb bob Salg Level myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Indstil bruseren basen på plads, og måle afstanden langs begge sider for gulv og loft plader , top og bund bestyrelser for rammen . Anfør måling på 2 -by- 4-tommer brædder med en firkant og blyant . Brug en sav til at skære gulv og loft plader. Indstil gulv plade bestyrelser på plads ud for bruser base og markere deres placering på gulvet. Flyt bruser bunden af vejen .
2

Find bjælkerne i loftet med en stud finderen. Skær og fjerne loftet drywall over den tiltænkte ramme placering med et nøglehul sav eller bajonetsav hvis rammen vil løbe parallelt med bjælkerne . Mål bredden mellem bjælkerne og indikerer målingen på en 2 -by -4- tommer bord med en blyant og firkantet. Skær bestyrelser til at afstive strøerne hver 16 inches. Tånegl Skinnen bestyrelser på plads ved at køre to søm i en vinkel gennem hver ende i strøerne .
3

Placer gulv og loft plade bestyrelser ved siden af ​​hinanden på gulvet, og line dem op flush. Hold en skrot stykke 2 -by- 4 board på ende flugter med enden af ​​loftsplade bord. Trace den indvendige kant af skrot bord på pladen bord.
4

foranstaltning 16 inches i fra kanten af pladen bestyrelse og markere placeringen med blyanten . Line skrot bord op på pladen bord centreret over 16-tommer -mærket. Trace omridset af skrot bord på pladen bord. Justere afstanden mellem knopperne til 12 inches , hvor brusehoved vil blive placeret. Fortsæt denne proces , indtil alle stel stud placeringer er angivet på loftsplade .
5.

Foretag de samme mærker på bundpladen. Tæl antallet af stud skitserer på gulvet plade til at bestemme , hvor mange væg stud bestyrelser vil være nødvendig.
6

Mål fra loft til gulv og trække 3 inches at bestemme længden af rammen stutterier . Brug en blyant og offentlig for at angive længden på stud bestyrelser. Brug en sav til at skære brædderne til den korrekte længde.
7.

Indstil loftsplade bestyrelser på gulvet, smal kant ned . Indstil stud bestyrelser på plads langs loftsplader . Line Den første stud bord op omhyggeligt på den første blyant mærke. Drive to søm , fordelte ca 1 cm fra hinanden , gennem loftet plade i bunden af ​​tappen bord. Brug denne proces til at vedlægge alle stud bestyrelser til både loft plader.
8

Sæt bundpladen bestyrelser i stedet og søm dem på gulvet ved hjælp af to søm jævnt fordelt fra hinanden i hver sektion mellem blyantstreger for stutterier .
9

Løft loftsplade , med væg pigge vedhæftede , på plads. Brug et lod bob og niveau for at sikre, loftsplade er linet op perfekt med bundpladen , og at sørge for i væggen er i lod. Fastgør loftspladen til loftsbjælker eller seler med to søm drevet gennem loftet pladen i bjælken eller klampe over ved hvert skæringspunkt .
10

Brug et niveau for at sikre piggene er helt i lod og linet op ordentligt med blyantstreger på bundpladen. Tånegl to søm gennem bunden af ​​hver stud i bundpladen.
11

Skær to 12-tommer lange 2- af - 4-tommer boards for sanitetsarmatur seler . Mål op fra gulvet til hvor bruser vandhane armatur vil blive placeret , og skub en af ​​de seler mellem studs. Sørg for at det er niveau , og fastgør det med to søm kørt gennem væggen stud i skinnen i hver ende. Mål op til hvor bruser hoved vil blive placeret , og installere en anden tandbøjle på samme måde .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com