Sådan Vedhæft en badeværelse Exhaust Vent til undersiden af ​​et tag
Bath fans fjerne fugt og lugt fra luften og blæse den ud. Lufthullet kan være på en væg , på toppen af ​​taget eller på undersiden af taget i etageadskillelsen . De tre steder er lige så effektive, men en ventil på undersiden af taget kræver ikke arbejder på taget, og det skaber ikke en skamplet for byen på den side af huset. Nedadvendte ventiler er også mindre tilbøjelige til at lække end deres rooftop eller sidemonterede modstykker. Ting du skal
Boremaskine
Bor
Ladder
Hulsav
Skrue bit
Stik kanal , 12 tommer
Folie gaffatape
Silicon caulk
fugepistol
90-graders kanal albue myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Kravl ind på loftet og gå over til hvor taget møder ydervæggen nærmest badeværelset.

2

Bor en reference hul ned gennem etageadskillelsen , undersiden af taget , halvvejs mellem væggen og enderne af spær. Lad loftet.
3

Find referencen hul fra uden for huset og sætte en stige under den. Udskift din borehoved med et hul sav . Klatre op til etageadskillelsen og center hullet oplevede i referenceperioden hul. Skær et hul i etageadskillelsen . Kravl ned og erstatte hulsav med en skrue bit.
4

Vedhæft en 12-tommer kanal stik til væggen cap med folie gaffatape . Sæt stikket gennem hullet og skub indtil væggen cap er imod etageadskillelsen . Kør skruer gennem skruehullerne til at fastgøre væggen cap til etageadskillelsen . Klem en perle af caulk på sømmen mellem væg hætte og etageadskillelsen .
5

Kravl tilbage i loftet. Placer en 90-graders vinkel på stikket kanalen og fastgør det med folie gaffatape . Slip enden af ​​aftrækskanal til den anden ende af albuen og fastgør det med folie gaffatape .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com