Udskiftning Styles til en Formica Tæller i et badeværelse
Året var 1913 og Daniel O'Conor og Herbert Faber var glade for at lancere deres nye business venture, Formica Isolering Company. Selv ved første de to mænd producerede plastlaminat produkter til brug som industriel isolering ved 1950'erne denne hårde , letvægts produkt blev fremstillet i et udvalg af farver og mønstre til brug som køkkenbordet materiale . Selvom Formica bordplader er stadig tilgængelige - og udbredte - i dag findes flere andre muligheder for husejere , der ønsker at udskifte deres Formica bordplader. Genbrugsmaterialer

Bordplader lavet af genbrugsmaterialer tilbyder farverige og bæredygtige muligheder. Genvundet glas bordplader - også kaldet terrazzo - er fremstillet af en blanding af brugte glas produkter, der er i en base af harpiks , beton eller cement. De kommer i mange forskellige farver . Skrot aluminium genbruges til bordplader. Materialet leveres i fliser eller store stykker , der består af små skår af aluminium , der er fastsat i harpiks. Visse plasttyper , såsom dem, der anvendes i yoghurt beholdere , kan omdannes til bordplader. Ifølge Green Home Building Council , genanvendt plast bordplader er holdbare og fugt -resistente.

Papir

Papir bordplader tilbyder også en øko- venligt alternativ til Formica . Disse langvarige bordplader består af papir komprimeret og kombineret med hård harpiks. Lige i tykkelse fra ¼ til 2 inches tyk, disse tællere modstå pletter og varme og fås i mange forskellige farver. Nogle er fremstillet af genbrugspapir og olieprodukter -fri harpiks .
Beton

Beton er et godt valg for brugerdefinerede tællere , da det kan være oprettet i næsten enhver form og i en række farver. Beton bordplader modstå varme og sidste i mange år med korrekt vedligeholdelse , herunder regelmæssige forsegling behandlinger til at forhindre pletter og fugtskader .

Wood

Wooden bordplader tilføje en varm, naturlig udseende til badeværelser , men hvis de er vant nærheden af ​​en vask , de kræver ensartet behandling med mineralsk olie. Ubehandlet , bjærget hårdttræ , der er certificeret som sådan af Forest Stewardship Council er en miljømæssigt forsvarlig valg ifølge Green Home Building Council . En anden vedvarende ressource , bambus, vokser endnu hurtigere end træ og gøre en attraktiv køkkenbordet . " Sunset " magasin anbefaler ende-korn tællere, eller faste bordplader lavet af paneler af cut bambus limet sammen .
Stone

stenplader til stede en af ​​de mest langsigtede varige løsninger; ifølge This Old House , vil en sten køkkenbordet overleve de fleste af husene , de er installeret i. Stone bordplader modstå fugt, men kan plette og chip. Valgmuligheder omfatter fedtsten , travertin , kalksten, skifer og granit , og hver har sine egne fordele og ulemper . Gør-det -selv kan arbejde med fedtsten , mens de øvrige sten er for hårdt og tungt , og er modstandsdygtig over for pletter sammen med skifer . Imidlertid er fedtsten let ridset , som er travertin og kalksten. Kalksten , travertin og marmor er også modtagelige for pletter og skader fra rengøringsmidler såsom blegemiddel . Granit er den mest ridsefast og også modstår pletter godt, men har tendens til at være dyrt og tungt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com