Installation Ordninger for Grænser Fliser
En simpel flisevæg eller backsplash er attraktiv og holdbar , men flise grænser virkelig bringe den til live. Når man planlægger en flise grænse, overveje din dekorative ordning , samt størrelsen af rummet. Små, travlt malede fliser kan gøre en lille rummet synes endnu mindre, mens simple fliser i neutrale farver skaber en beroligende effekt. Diamanter

En af de mest almindelige installation teknikker til grænserne er simpelthen at vende kvadratiske fliser i en vinkel , så de bliver diamanter. Denne teknik fungerer godt til at skabe en kant på et køkken backsplash eller på et badeværelse . Start med en mur af traditionelt installerede kvadratiske fliser . For at danne grænsen, installere en række af diamanter, jævnt fordelt . Skær kvadratiske fliser i halvdelen fra spids til spids at gøre trekanter . Disse trekanter fylde rum mellem diamanter .
Skakternet

En simpel skakternet mønster gør en grafisk oversigt på et badeværelse eller køkken . Brug sorte og hvide fliser til en sprød, ren udseende, eller bruge to brikker i komplementære toner til en mere subtil look. For at gøre et skakternet pensionær , installere to rækker fliser, skiftevis brikkerne til at gøre et skakternet . I nogle tilfælde kan du vælge at lave en bredere grænse eller endda fliser en hel væg med et skakternet design. Denne fremgangsmåde fungerer bedst med fliser, der subtilt skygge . En væg flisebelagt helt med sorte og hvide skakternede fliser bliver visuelt overvældende.
Dekorative fliser
Brug dekorative fliser til at gøre en attraktiv grænse.

Besøg ethvert hjem forbedring butik , og du vil finde masser af dekorative fliser med en hævet relief mønster , malet detaljer eller en mosaik effekt . Brug disse fliser skønsomt at lave en grænse til køkkener og badeværelser. For eksempel er en række af malede , blomster fliser skaber en interessant grænse uden at være overvældende . En anden mulighed er at placere disse fliser hver 6 til 12 inches i en traditionel flise indstilling til at skabe en grænse.
Flisebort

Flisebort er fliser lavet specielt som grænser , der ligner til en væg papir grænse. De kan have en V -cap eller buet kant , eller de kan være lige. Disse fliser er normalt længere og mere snæver end almindelige fliser. Flisebort er nemme at arbejde med , fordi designet strategi allerede er blevet taget hånd om af producenten. Du skal blot installere disse som en grænse i køkkener og badeværelser til at forbedre flisen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com