Sådan installeres en Hardibacker Wall Tile Bruser
Hardibacker er et underlag for vægge, bordplader og gulve. Dette er en cement bord, der er mug -resistent, hvilket gør det til et ideelt valg for brusere. Det fås i en række forskellige tykkelser , herunder 1/2-inch til installation op imod eksisterende gipsvæg. Installation Hardibacker for en flise brusebad tager et par dage , inklusive tørretid. Supplies for dette projekt er tilgængelige på de fleste hjem forbedring og isenkræmmere . Ting du skal
Målebånd
retskinne
Utility kniv
Hammer
Støvmaske
Bor
Skruetrækker bit
1 1/2-inch , korrosionsbestandige skruer
Fiber mesh gipsvæg tape
Thinset
murske
Fliser
Tile oplevede
Sikkerhedsbriller
1/16-inch afstandsstykker
Grout
Grout float
Sponge myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

måle bruser. Skær Hardibacker brædder til størrelse med en hobbykniv langs retskinne på forsiden af hvert bord. Så sat på en støvmaske , før du tager bestyrelsen langs den markerede linie . Klip alle vægpaneler , før du begynder installationen. For at gøre udskæringer til vandforsyning , tegne en firkant i den relevante placering på forsiden af en bestyrelse. Score den med hobbykniv derefter pop pladsen ud med en hammer.
2

Indstil Hardibacker mod væggen stutterier. Der er behov for 1/4-inch af plads mellem bunden af ​​brættet og gulvet eller brusebad pan . Fastgør brættet til væggen med korrosionsbestandige skruer. Hold skruerne mindst 3/8-inch fra bestyrelsen kanter og 2 inches væk fra alle hjørner .
3

Place fiber mesh tape over alle leddene. Spred thinset med den flade kant af en murske over båndet for at holde det på plads . Lad denne tørre i mindst 24 timer, før du installerer flisen.
4

Sæt fliserne. Først sprede thinset på Backer bord med indhakket af murske . Størrelsen hak til at bruge , afhænger af størrelsen og typen af ​​fliser , der anvendes. Mindre fliser kan kræve en 1/8-inch hak mens sten eller større fliser kræver en 1/4-inch hak. Brug afstandsstykker til at holde fliserne selv . Arbejde i små områder ad gangen, så at thinset ikke tørrer ud , før fliserne er monteret. Skær fliserne til størrelse med en flise sav . Lad fliserne fastsat for 24 timer før fugning over dem.
5

Spred injektionsmørtel over fliserne med en injektionsmørtel flyde , arbejder fuger mellem leddene. Tør eventuelt overskydende fugemasse med en fugtig svamp væk. Du kan være nødt til at tørre det samme område flere gange for at fjerne alle de overskydende fugemasse . Lad injektionsmørtel kur for 24 timer, før du installerer bruser hardware og ved hjælp af bruser .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com