Sådan Indram et badeværelse Closet
Badeværelse closets anvendes primært til sengetøj , og de er ofte små og lavvandede. Hvis du tilføjer et skab , det normalt vil blive placeret mod et eksisterende hjørne tæt på døren . Denne type skab er lejlighedsvis glemt af hjem bygherrer og skal sættes i af boligejere . Badeværelset er ikke den bedste placering for en linned skab på grund af den ekstra fugtighed; Men et skab i badeværelset er bedre end ingen skab overhovedet. Ting du skal
Malerens tape
Plumb Bob
Pre -hang dør
2 -by- 4 plader
Framing sømpistol
Fasteners
lange træskruer hoteltilbud Bor med hårdmetal bit ( valgfrit)
Murværk lynlåse
Træ shims myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner

1

måle og markere placeringen af ​​de to vægge , der skal danne den nye skab. Brug malerens tape på gulvet for at skitsere hver væg . Udformningen tykkelse af en væg er 3 1/2 inches. Den færdige tykkelse med gipsvæg er 4 1/2 inches. Mål de udvendige dimensioner af pre -hang dør. Efterlade et hul i båndet skitse til at angive, hvor døren vil være. Sørg for at du kan åbne døren , og at dens sving åbner ind i badeværelset fra siden med den bedste dørhåndtaget adgang .
2

Skær 2 -by- 4 plader til at passe inde i din gulv væg skitserer. Bestyrelserne vil lægge på deres brede side og kaldes bundplader . Læg dem på dispositionen. Hvis dit gulv er fliser eller beton , vil du nødt til at bore igennem til undergulvet for flise eller bruge Specialbyggesten skruer til beton. For et klinkegulv , skal du bruge en HM- bor. Fastgør de nederste plader til gulvet ved hjælp af lange træskruer eller de skruer , der kræves for din gulvtype .
3

Drop et lod bob fra loftet til linje de øverste plader op med bundpladerne . Brug malerens tape på loftet for at skitsere dit bord placering ; vil du ikke have en døråbning der . Måle , klippe og søm din top plader til loftet. Når det er muligt , søm i loftsbjælker . Tilføj montagelim , murankre og lange træskruer når strøer er ikke tilgængelige.
4

Mål fra undersiden af ​​toppladen til toppen af ​​bundpladen ved siden af ​​en væg. Skær en bestyrelse til denne længde. Placer brættet mod væggen og toenail sin top og bund ender i pladerne ved hjælp af to indramning søm i hver ende. Gentag for det andet sted, hvor den nye væg forbinder til eksisterende væg .
5

Mål fra undersiden af toppladen til toppen af bundpladen ved det udvendige hjørne. Skær to bestyrelser til denne længde. Placer dem mod hinanden for at danne en L form . Forbinde dem med et søm hver 12 inches. Placer stykke hjørne på plads, og toenail det til top-og bundplader .
6

Indram døråbningen , som er sammensat af to konge studs udefter og to jack nitter på indersiden . Kongen studs løbe fra plade til plade . Jack stutterier løber fra bundpladen til højden af ​​den ru døråbningen og bruges til at støtte døren header. Mål 1 1/2 inches til venstre fra døråbningen i venstre side bundplade . Tegn en streg på pladen. Mål 1 1/2 inches til venstre for denne linje og trække en anden linje. Markere et X mellem dine linjer. Gentag for højre side af døråbningen . X -mærket er placeringen af ​​kongen stutterier .
7.

måle og markere placeringen af ​​din konge studs på din topplade . Skær to bestyrelser og toenail dem på plads mellem pladerne på din X- mærker. Mål groft i højden af præ -hang dør. Skær to jack studs til denne højde , og sørg for at inkludere tykkelsen af bundpladen i din måling . Anbring donkraften tappen på døren side af kongens stutteri og kløer dem sammen. Gentag for den anden side.
8

Mål fra indersiden af ​​den ene konge stud til den anden , over jack studs. Skær et board at denne måling og placere den fladt på tværs i toppen af jack studs. Nail brættet på plads med to søm i hver ende. Hvis din dør er mindre end 18 inches lang , vil du ikke brug for denne korte krøbling stud over døren . Hvis hele dit skab bredde er mindre end 32 inches , vil du ikke brug for ekstra studs. Hvis dit skab er bredere , tilføje en stud hver 16 inches på midten fra din konge pigge til væggen eller et hjørne .
9.

Installer præ -hang dør ved at skubbe døren og indramning i åbningen . Position træ shims høje, lave og i midten af ​​hver side for at udfylde hullet mellem rammen og stutteriet. Hold hul omkring døren og karmen 1/8-inch bred og jævn. Skru gennem rammen og afstandsstykker og ind i knopperne at fastgøre døren. Brug tre skruer på hver lodret side og to langs toppen . Med framing færdig, skabet er klar til gipsvæg , primer , maling og trim.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com