Hvordan man opbygger en Shower Base med et sæde
Brugerdefineret brusebad konstruktion giver mulighed for en bygherre eller boligejer at skabe et brusebad for at imødekomme særlige behov og ønsker. En funktion, der kan indgå i et brusebad er et sæde , der kan bygges på samme tid som bruser pan for nemheds skyld . Cinderblocks eller mursten og mørtel kan gennemføres til dannelse af kroppen af sædet , når brusebad pan er blevet dækket med en vandtæt membran. Hvad du har brug
Målebånd
Marker
2 -by- 4s
Saw
16d galvaniserede søm
Hammer
2 -by- 10s
Building papir
Utility kniv
Staples
Hæftepistol
Shower drain ( tredelt )
PVC lim
Rag Salg Level
Pudsprofiler
metal klip eller andre metalskæring værktøj
Mørtel
Murske
retskinne
Float
Vandtætningsmembran
Vandtætningsmembran lim
Dam hjørner
Cement backerboard
Topnøgle
Cinder blokke eller mursten myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Byg rammen for brusebad pan . Måle åbningen på tærsklen hvor kantstenen vil blive placeret , skæres tre sektioner af 2 -by -4 til denne længde , stak brædderne i tærsklen og vedhæfte dem til gulvstrøer og vægskeletter hjælp 16d galvaniserede søm. Mål åbninger mellem pigge omkring bruser , klippe dele af 2 -by- 10'erne til at passe åbningerne og installere 2 -by- 10s i stud bugter til at danne en lav mur omkring bruser pan .
2

Staple en sektion af bygning eller filt papir til undergulvet i bruseren, skære det til at passe i området og lave et hul til at rumme afløbet åbning.
3

Lim nederste stykke af den tredelte brusebad hjerneflugt i afløbet åbning ved hjælp af PVC cement. Stuff en klud i afløbet åbning til at holde løs mørtel fra et uheld ind i afløbet.
4

Bestem den samlede stigning, der vil være påkrævet på bruser gulvet og plan for etablering af skråningen. Mål afstanden i meter , mellem drain åbning og den fjerneste væg og formere dette tal med 1/4 for at bestemme , i inches, den samlede stigning kræves. Brug et niveau til at markere højden af afløbet brik på væggen, derefter måle afstanden af den påkrævede stigning. Markér dette nye punkt og bruge en plan for at trække en linje omkring bruser omkreds på denne højde .
5

Skær en sektion af metal tremme at passe gulvet i bruseren , hvilket giver en 1/2- tomme kløften omkring afløbet flange, og hæfte tremme til undergulvet.
6

Forbered mørtel til den præ- pan lag. Bland thinset mørtel , så den har en forholdsvis tør konsistens. Brug en polymertilsætning at forbedre styrke .
7.

Pak mørtel ind i metallet tremme , bygge det op til nogenlunde afspejler hældningen mellem linje på væggen og afløbet åbning. Kør en lineal eller niveau over mørtel, placere en ende på afløbet og den anden på væggen , kontrol for og korrigere eventuelle lave eller høje pletter. Float overfladen af mørtlen til at skabe en glat finish. Lad mørtlen kur for omkring en dag før du fortsætter.
8

Measure , klippe og klæbe en sektion af fugtisolering membran til brusebad gulvet. Membranen skal skæres , således at det vil strække sig mindst 8 inches op hver væg og op og over fortovskanten på tærsklen . Skær en lille slids til at rumme hver afløb bolt og en åbning til drænhullet . Skær membranen ved i væggen , så det passer over fortovskanten nemt. Lim membranen til underliggende materiale med et klæbemiddel egnet til anvendelse med det specifikke membranmateriale . Membranen kan hæftes til skoven for yderligere sikkerhedsforanstaltninger , men placere hæfteklammer kun over niveauet af kantstenen og på toppen og ydre flader kantstenen .
9.

Lim dæmning hjørner i de indvendige hjørner af kantstenen for at give yderligere forstærkning.
10

Gennemfør bruser vægge op til det punkt , at de er klar til at blive færdig. Dette involverer typisk knytte en fugtspærre til stutterier efterfulgt af cement støtteplade .
11

Plan og lægge ud slagger blokke eller mursten for ansigterne på sædet. Der kan være et mellemrum mellem rækken af blokke på ansigterne af sædet ; dette rum kan udfyldes senere med stykker af blok og mørtel . Break up slagger blokke efter behov for at imødekomme sædet design .
12

Spredt omkring en tomme af mørtel på gulvet i bruseren , hvor sædet vil blive bygget . Den samme type mørtel , der blev anvendt til bruser pre- pan kan her anvendes.
13

Fugt cement støtteplade vægge hvor mørtlen vil være i kontakt med væggene . Dette vil holde bestyrelsen fra at absorbere fugt fra mørtel og forringe indstilling.
14

Indstil slagger blokke for det første kursus , eller lag , i morteren . Wiggle hver skånsomt som den er indstillet til at frigive luftbobler , så tjek for jævnhed med et niveau og smør enden af ​​den næste blok , før at sætte den ved siden af ​​den tilstødende blok eller væg. Når alle blokke eller dele af blokken for den første række er blevet placeret , tjek hver flade af sædet for at sikre, toppe er plan, og fronterne selv .
15

Fortsæt opbygge sædet et kursus ad gangen, indtil du når den ønskede højde. Brug samme mortaring og indstilling teknikker som for den første grove , og sørg for , at toppen af ​​blokkene er plan, og ansigterne da selv som muligt.
16

Udfyld midt på sædet mellem bebyggede ansigter og væggen , hvis der er et hul. Opbyg centrum med stykker af murbrokker og mørtel , så det er nogenlunde selv med toppen af ​​blokke eller mursten.
17

Form toppen af ​​sædet. Sædet overflade skal drejning mod afløbet lidt for at tvinge dræning. Opbyg mørtlen at afspejle denne svag hældning og køre en lineal hen over overfladen for at kontrollere og korrigere lave og høje pletter. Brug et niveau for at kontrollere hældningen .
18

Mørtel ansigter sædet til at udfylde eventuelle mangler , sikre, at mørtel er pakket godt mellem blokkene , og at overfladen er helt jævn og glat . Læg et tyndt lag mørtel på hver flade og bruge en lineal og niveau for at sikre, at overfladen er glat og jævn .
19

Plan for og begynde at opbygge mørtel sengen. Installér den midterste og øverste stykker af afløbet , stramme afløb bolte med en topnøgle til at skabe en vandtæt forsegling . Juster højden af afløbet si for at afspejle den planlagte dybde af mørtel sengen. Mærk den planlagte højde på væggene og trække en linje omkring bruser omkreds på dette niveau. Placer nok mørtel i gryden , så det er bygget op til omkring halvdelen af ​​dens tykkelse.
20

Skær en sektion af metal tremme den passer i brusebad pan , igen forlader et rum omkring afløbet , og tryk tremme i morteren .
21

Opbyg resten af ​​mørtel sengen. Den bør opretholde det hældning, der blev etableret i den præ- pan lag. Når mørtlen er blevet opbygget mellem drain og linje trukket på væggen , skal du køre lineal over mørtel og foretage eventuelle rettelser , der er nødvendige .
22

Afslut bruser gulv , sæde og vægge som ønsket når mørtlen er hærdet tilstrækkeligt.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com