# >> Hus Have >  >> Building & Remodeling >> arkitektur >>
Sådan Beregn Shear Load
Forskydningslast er en måling bruges af ingeniører til at bestemme den kraft, der bliver placeret på en struktur vinkelret , som to objekter glider over hinanden. Dette er en vigtig forskel fra normal belastning , som er den kraft , der bliver placeret på strukturen ved blot vægten af objektet og tyngdekraften. Ingeniører skal kende begge målinger for at sørge for, at strukturen ikke falder sammen . At finde ud af shear belastning , bliver du nødt til at finde ud af specifikationerne i den struktur, du arbejder med. Instruktioner
1

Bestem normal belastning , der vil være på strukturen. Dette betyder, at tilføje op den vægt, vil sidde på struktur uden at bevæge sig. For eksempel, hvis en blok sidder på en struktur vægtes med 50 pounds, der er din normale belastning.
2

Mål dele af konstruktionen , at den normale belastning bliver fordelt på . For eksempel, hvis du kommer til at skubbe blokken på en struktur med tre bjælker , bliver du nødt til at måle de tre bjælker.
3

Divider vægten af den normale belastning af område , at belastningen vil rejse tværs. Dette er forskydningslast ( eller shear stress) af objektet , som det bevæger sig på tværs af strukturen .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com