History of Recycled Homes
Du kan se den menneskelige ønske om at bevare nytten af ​​et objekt fra de allerførste menneskeskabte værktøjer. De var ikke disponible . Der er endda tegn på, at tidlige romerne genanvendt mønt- metal til at kaste nye bronzeskulpturer . Moderne genbrug er ikke kun om nytte og økonomi selv . Moderne genbrug er mere optaget af at minimere menneskets påvirkning af miljøet. The Environmental malthusiansk Dilemma

Thomas Malthus var en sørgelig sjæl - en økonom i slutningen af ​​1700-tallet, som påpegede de dystre matematik i en befolkning , der blev vokser eksponentielt i en verden med et endeligt antal hektar at brødføde sine indbyggere. Mens Malthus fokuseret på potentialet for sult , han er en vigtig tænker i verden af ​​økologi , fordi forurening , drivhusgasser , deponering , tab af levesteder - alle de negative virkninger, moderne genbrug prøver at omgås - også biprodukter af befolkningseksplosion . Malthus ' bekymringer er umiddelbart indlysende i moderne økologi .
Recycled og Engineered Materials

springbræt i nyorientering objekter som huse er genanvendelse af byggematerialer i opførelsen af ​​traditionelle huse . To moderne tendenser kan ses. Den ene er ønskeligt at anvende genbrugstræ i brugerdefinerede hjem , såsom bjælker taget fra gamle, afmonterede staldene . Denne tendens er vokset betydeligt i det 21. århundrede. Det blev indledt med den stigende popularitet af manipuleret træprodukter fremstillet af , hvad der plejede at være mill biprodukter. Træflis , der ellers ville være blevet brændt nu omfordelt til brug i manipuleret træbjælkelag - konstruktionsdele , der historisk kom fra gamle vækst nåletræ som redwood og douglasgran

Objekter repurposed som . boliger

stigning i interesse i genanvendte genstande i løbet af de sidste tyve år , kommer fra en usædvanlig kilde : Den amerikanske handelsunderskud . Mængden af ​​varer, der importeres til USA langt overstiger de eksporteres. USA plejede at være nettoeksportør . I 1990'erne voksede en lille handelsunderskud til en en 80 milliarder dollar underskud. En bivirkning var og er et stort antal sikringsanlæg stål skibscontainere med ringe værdi sidder i amerikanske havne , fordi der ikke er nok efterspørgsel i udlandet for at lægge varer i dem og sende dem til en anden port. De ophobes her . Efterfølgende er prisen på stål containere er lav. Den strukturelle integritet af disse beholdere fangede mange designere og bygherrer , der startede en genbrug tendens til at gøre hjem fra skibscontainere .
Mere end blot Homes
p Som designere og bygherrer udforskede ideen om skibsfart - container hjem, det modregne pærer for masser af ikonoklaster . Fordi beholderne integreres på hjørnerne , og de er allerede designet til at stable ligesom legoklodser , folk begyndte at udvide på idéen om en container per hus . For eksempel har ejerlejligheder og bærbare , nørdtilflugtsrum blevet konstrueret fra containere , og tendensen fortsætter med større boligprojekter .
A Domino Affect

praksis dreje containere ind i husene - og måske de blomstrende ejendomspriserne i begyndelsen af ​​2000'erne - næret interesse i at vende andre genstande ind i hjemmene . Mens bygningsreglementer er ikke særlig venlig at bruge genbrugte genstande , pensioneret fly, skibsskrog , komplet både, tog, busser , cisterner , lader, siloer og vandtårne ​​er alle blevet omdannet til boliger .


Hus Have © have.989214.com